Medisinske anbefalinger

Medisinske anbefalinger

Medisinske dokumentasjoner

Bruksmaterialer
Dr. Giunta - Aesthetic Plastic Surgery International Dr. Giunta
Plastic Surgeon (Phalloplasty)
Aesthetic Plastic Surgery International

Jeg ønsker å rette en takk til utvikleren av Andropenis® for å ha utviklet et så brukbart medisinsk apparat. Jeg anser det som det beste penisforlengende hjelpemiddel på markedet idag. Jeg har foretatt over 4000 inngrep, og jeg anbefaler alltid å bruke Andropenis®.

LES BREV
Dr. Ismail Tambi - Consultant Clinical Andrologist, Reproductive and Sexual Health Specialist Dr. Ismail Tambi
Consultant Clinical Andrologist, Reproductive and Sexual Health Specialist
Men’s Health Clinic Damai Service Hospital

En av de etniske grupperingene som er mest berørt av bekymringer om størrelsen på penis er den mannlige asiatiske befolkningen. Faktum er at den gjennomsnittelige størrelsen på penis blandt asiater er 10 cm og maksimum størrelsen er jevnstor med den minste i den vestlige verden. Siden den seksuelle frigjøringen i Asia har AndroPenis® blitt lansert på markedet. Det er det mest effektive og tryggeste medisinske strekkeproduktet/penisforlenger innretningen som har som formål å løse problemene deres og gjør dem i stand til å ha god sex og god følelse forbundet med deres seksualitet.

LES BREV
Dr. Moncada - Urologist Dr. Moncada
Urologist
Hospital Ruber Internacional de Madrid

Blandt dagens mange teknikker for å øke størrelsen på penis, er den sikreste og mest effektive metoden prinsippet med strekking. Det eneste medisinske middelet godkjent og sertifisert av EU’s helsemyndigheter er Andropenis®. Dette middelet representerer en av de viktigste fremskritt i det medisinske området hvis vi ser på effektiviteten av Anropenis® i den post-operative fasen på pasienter som undergikk kirurgi i forbindelse med Peyronie’s sykdom, eller for de som ganske enkelt føler seg ukomfortable om størrelsen på penis.

LES BREV
Dr. Li Zheng - Urologist Dr. Li Zheng
Urologist
Andrological Surgery Consultant at Shanghai Renji Hospital, China

En oversikt av studier om penisforstørrelse, korrigering av peniskrumning (Peyronie’s sykdom) og postoperativ behandling av penis foretatt i Kina av dr. Li Zheng, som tar for seg bruken av Anropenis® strekkeinnretning på et total av 30 pasienter, demonstrerer en gjennomsnitt vekst av penis på 2,5 cm innenfor en 3månders behandlingsperiode.

LES BREV
Dr. Ruslan Petrovich - Urologist-Andrologist Dr. Ruslan Petrovich
Urologist-Andrologist
Russian National Surgery Center

Gjennom historien har menn alltid ønsket å forstørre penis som et tegn på sin virilitet. Dette har ført til utvikling av flere metoder for å forstørre penis, med vekslende suksess. Anropenis® forlenger utviklet i Spania er den beste medisinske innretningen som noensinne er kommet på markedet. Enkelt å bruke så det kan brukes uavhengig av størrelsen på penis, og det garanterer et resultat på 3 til 4 cm i økt lengde og 1cm i tykkelse.

LES BREV
Dr. Carlos A. Villanueva Díaz - Urologist Dr. Carlos A. Villanueva Díaz
Urologist
President of the Mexican Andrology Association

Blandt de mange forskjellige løsningene for forstørrelse av penis tilgjengelig på markedet idag, den mest økonomiske og foreløbig mest pålitelige i forhold til resultater og sikkerhet er Anropenis® forlengeren. Det er det eneste medisinske hjelpemiddelet av sitt slag som er sertifisert av EU’s helsemyndigheter og akkreditert av uroligister og androgolister foreninger over hele verden. Anropenis® øker penislengden med mer enn 3 cm og tykkelsen med 1 cm. Resultatene er permanente og uten side effekter.

LES BREV
Dr. Jamal Salhí - Urologist-Andrologist Dr. Jamal Salhí
Urologist-Andrologist
Andrological Surgery Consultant at San Pietro, Rome, Hospital

Dr. Jamal Salhi har lenge anbefalt bruken av Andropenis® i post-operativ terapi for penis operasjoner så vel som for start-terapi for å øke penis størrelsen. Dr. Salhi bekrefter at Andropenis® er den mest effektive og sikreste medisinske forlengelses hjelpemiddelet på markedet idag. Det er et enkelt brukemiddel som hjelper mange menn til å få en slutt på problemer de har med størrelsen på penis.

LES BREV
Dr. Gómez de Diego - Andrologist Dr. Gómez de Diego
Andrologist
Andromedical CEO

Siden 90-tallet har menns helse-og skjønnhetsverden opplevd en viktig oppgang. Skjønnhetsmarkedet for menn har møtt en ny utfordring relatert til menns seksualitet og ønske om å øke størrelsen på penis. Andropenis® forlenger er utviklet for å imøtekomme dette ønsket. Penisforlengeren Andropenis® er et medisinsk apparat som brukes til behandling av penisforstørrelse uten kirurgi, peniskrumninger uten kirurgi og for post-kirurgisk behandling av penisforstørrelses inngrep.

LES BREV
Biocompatibility
Test Approval
ISO 9001:2000
ISO 13485:2003
Medical Device
Class 1 93/42/EC
Manufacturing
License 5144-PS
Guaranteed
Scientifically Tested
1 year
Manufacturer's
Guarantee
Internationally
Doctor Approved
Hva er grunnen til at menn vil ha større penis?
Uheldigvis er mange menn ikke fornøyd med hva naturen har gitt dem. Mange av dem skulle likt å vært han som sto i garderoben med en massiv penis hengende foran seg, men hvorfor? Hva driver dem til å føle seg slik? Er det en mannlig konkurranse eller liker kvinner større peniser? Svaret ligger ofte hos mannen som ikke er noe overraskelse. Menn sammenligner ofte maskulinitet med størrelsen på penisen, men det er også kjent at kvinner liker større penis, selv om det ofte strides om at penis størrelsen har noe betydning. Uansett, for alle dere menn der ute som ønsker større penis eller bare ønsker å imponere, så sitter vi på løsningen her. Begynn å bruk Andropenis® penisforlenger og få et liv uten seksuelle komplekser.

Penis forstørring, virker det?
Hvis du strekker noe over lengre tid, vil kroppen din justere seg etter strekkingen, noe som i dette tilfelle resulterer i en større penis. Det er mange eksempler på forskjellige måter å strekke vevet i kroppen, men det mest kjente er når kvinnene er gravide. Mange mennesker ser dette som et mirakel at vevet kan strekke seg så mye i en periode på 9 mnd. Det er bevist i kliniske studier at en høy prosent andel av mennesker som bruker penis forlengere som bygger på prinsippet strekking vil oppnå en økning i lenge og tykkelse.

Andropenis® den mest effektive penisforlengeren?
Du har funnet den mest effektive måten å forlenge og øke diameteren på din penis. Dette er bevist gjennom kliniske tester og tilbakemeldinger. 97,5 % av brukerne kan forvente seg betydelig økning bare etter noen måneders bruk, alt dette uten medisiner, kirurgiske inngrep og lege timer. Hvis du desperat er på jakt etter de cm du trenger og ikke vil legge deg under kniven, har du et meget godt alternativ som heter Andropenis®


Copyright© 2001-2007 Andromedical S.L All rights reserved