Resultater

Resultater

Uttalelser
kalkuler din penislengde her
Peniskalkulator
Sluttlengde på din erigerte penis

Visuell visning av forvented penisøkning ved bruk av Andropenis penisforlenger

Målet med dette preparatet er å stimulere veksten av vev før å øke størrelsen til penis

permanent forlengelse av penis med 3 til 4 cm ved ereksjon.
også 3 til 4 cm i normal tilstand.
en økning av omkrets med 1 cm.


Preparatet brukes i ikke-erigert tilstand mellom 4 til 9 timer daglig for å oppnå en økning på 0,5 cm pr måned. Det bør brukes i en periode på 4-6 måneder avhengig av hvor stor økning som er ønsket. Økningen i størrelsen er permanent og vil vare livet ut.

Det er en korrigering på 40% i penis devisjon eller krumning. Behandling vil 6-8 månder

 

Gjennomsnittlige erigerte penislengder

Franskmenn og svenske menn har den lengste og tykkeste penisen målt i EU-centimenter. Irer og grekere derimot har hele 3 centimeter kortere utstyr.

10.477 menn fra 25 EU-land har fått målt sin erigerte penis i vitenskapens navn - og for å tilfredsstille kondomprodusentenes ønske om å vite mest mulig om sine potente, unnskyld, potensielle kunder. Det er Institut für Kondomberatung i Siegen i Tyskland som har målt og målt og kommet frem til at en sånn EU-penis, stiv, i snitt måler sånn mellom 12,18 (Hellas) og 15,48 (Frankrike) cm.

Se listen over gjennomsnittlige erigerte penislengder. *Det er også lagt til andre land som ikke er omtalt i overnevnte beskrivelse

 


Biocompatibility
Test Approval
ISO 9001:2000
ISO 13485:2003
Medical Device
Class 1 93/42/EC
Manufacturing
License 5144-PS
Guaranteed
Scientifically Tested
1 year
Manufacturer's
Guarantee
Internationally
Doctor Approved
Hva er grunnen til at menn vil ha større penis?
Uheldigvis er mange menn ikke fornøyd med hva naturen har gitt dem. Mange av dem skulle likt å vært han som sto i garderoben med en massiv penis hengende foran seg, men hvorfor? Hva driver dem til å føle seg slik? Er det en mannlig konkurranse eller liker kvinner større peniser? Svaret ligger ofte hos mannen som ikke er noe overraskelse. Menn sammenligner ofte maskulinitet med størrelsen på penisen, men det er også kjent at kvinner liker større penis, selv om det ofte strides om at penis størrelsen har noe betydning. Uansett, for alle dere menn der ute som ønsker større penis eller bare ønsker å imponere, så sitter vi på løsningen her. Begynn å bruk Andropenis® penisforlenger og få et liv uten seksuelle komplekser.

Penis forstørring, virker det?
Hvis du strekker noe over lengre tid, vil kroppen din justere seg etter strekkingen, noe som i dette tilfelle resulterer i en større penis. Det er mange eksempler på forskjellige måter å strekke vevet i kroppen, men det mest kjente er når kvinnene er gravide. Mange mennesker ser dette som et mirakel at vevet kan strekke seg så mye i en periode på 9 mnd. Det er bevist i kliniske studier at en høy prosent andel av mennesker som bruker penis forlengere som bygger på prinsippet strekking vil oppnå en økning i lenge og tykkelse.

Andropenis® den mest effektive penisforlengeren?
Du har funnet den mest effektive måten å forlenge og øke diameteren på din penis. Dette er bevist gjennom kliniske tester og tilbakemeldinger. 97,5 % av brukerne kan forvente seg betydelig økning bare etter noen måneders bruk, alt dette uten medisiner, kirurgiske inngrep og lege timer. Hvis du desperat er på jakt etter de cm du trenger og ikke vil legge deg under kniven, har du et meget godt alternativ som heter Andropenis®


Copyright© 2001-2007 Andromedical S.L All rights reserved