Undersøkelser

Penis forlenger økte ueregert lengde med nesten en tredjedel ifølge uavhengig  klinisk undersøkelse

Menn som brukte penisforlengeren hver dag i seks månder var i stand til å øke den ueregerte lengden på penis med opp til 32% og deres eregerte funksjon med opp til 36%, ifølge en uavhengig klinisk undersøkelse publisert i mars utgaven av BJU International
Forskere fra San Giovanni Battista Hospital ved universitetet i Torino Italia, kommer nå med forslag om at denne behandlingen kan være et levedyktig alternativ til operasjon, siden resultatene var betydningsfulle og pasientene var svært fornøyde med teknikken.
“Tjue-en svært motiverte pasienter, med en gjennomsnittsalder på 47 år, var påmeldt og 16 fullførte det 12 månder lange prosjektet” sier konsulterende urolog dr. Paolo Gontero.
“Etter å ha gjennomgått psykoseksuell konsultasjon, for å forsikre om at behandlingen ville være til nytte, ble mennene oppfordret til å bruke Andro-Penis forlengerenheten mellom fire og seks timer daglig i seks månder. Forlengerenheten består av en plastikkring, to dynamiske stenger som sørger for trekk-kraften og et silikon bånd som holder penis på plass. Mennene var i stand til å øke trekk-kraften fra 600g på en månde opp til 1200g i løpet av seks månder. Oppfølging ble utført etter en, tre, seks og tolv månder.
“Nøkkel resultater inkluderer;

  • Menn som deltok i prosjektet brukte forlengerenheten i gjennomsnitt fem timer den første månden, fem timer den tredje månden og fire timer den sjette månden.
  • Mennenes gjennomsnittelige ueregerte penislengde var 7,15cm fra grunn nivå og hadde økt med 32 % til 9,45cm i løpet av tolvte månde.
  • Mennenes gjennomsnittelige strukket lengde på penis var 9,62 cm fra grunn nivå og hadde økt med 18% til 11,32 cm i løpet av tolvte månde.
  • Ingen betydningsfull økning i penis omkrets, som i gjennomsnitt var 10,4 cm ved grunn nivå, ble rapportert.
  • Gjennomsnittelig ereksjons funksjonstall økte med opp til 36%, fra 19,9 av 30 ved grunn nivå til 27,1 av 30 ved tolvte månde
  • Fire forskjellige pasienter avbrøt behandlingen av fire forskjellige årsaker; smerter og blåmerker på penis, tilfredstillende resultater etter tre månder, mangel på gjennomføringsevne og manglend evne til å følge opplegget. En annen forsvant fra oppfølgingen.
  • Stor grad av tilfredshet ble rapportert i alle kategorier bortsett fra penis tykkelse. Den gjennomsnittelige poengsummen var 2,8 på en skala fra null til fire, hvor fire representerte det høyste poenget.
  • Ueregert penislengde skåret 2,31 på en skala fra null til tre, hvor tre representerte merkbar forbedring. Penislengde ved ereksjon skåret 2,37 ut av tre og sex liv 2,3. Penis tykkelse skåret 1,1.

”Flere operasjonsmetoder er tilgjengelige med det mål å forlenge penis eller øke penistykkelsen” sier dr. Gontero. ”Men disse har flere ulemper, noe som inkluderer mangel på standarisering, potensiel risiko for komplikasjoner og høy misnøye hos pasientene.
“Det må også poengteres at majoriteten av menn som søker hjelp for liten penis ikke innfrir kriteriene for operasjon. For eksempel, bare en av mennene i vår undersøkelse hadde en eregert penislengde mindre enn 4 cm og amerikanske retningslinjer går sterkt imot operasjon hvis menn overskrider dette målet. Tolv hadde dymorphia ( overdreven motvilje mot en kroppsdel) og de gjenværende åtte hadde gjennomgått operasjon for krumning av penis”

Forskerne mener at resultatene er betydningsfulle

“Vår undersøkelse viser at penisforlengeren produserer en effektiv og varig forlengelse av penis, både i slapp og strukket tilstand ” konkluderer dr. Gontero.
“Hvis disse resultatene blir bekreftet av videre undersøkelser, går vi inn for at penisforlengeren brukes som et første-linje behandlingsalternativ for menn som søker en fremgangsmåte for penisforlengelse”

Les hele den uavhengig kliniske undersøkelse her *krever Adobe Acrobat reader, last ned Adobe.no

 

Andropenis® har vært omtalt i en rekke forskjellige vitenskapelige tidsskrifter

Andropenis® har vært i utallige undersøkelser rundt om i verden og alle sier det samme. Dette er et produkt som virkelig virker. Andropenis® er en anordning der du forlenger penisen uten en smertefull opplevelse og helt uten side effekter og resultatet blir permanent.

Vil du se nøyere gjennom de vitenskapelige fakta så se diverse artikler fra internasjonale tidsskrifter under. For å se disse dokumtende må du ha installert Adobe Acrobat reader. Hvis du mangler denne progamvaren kan den lastes ned gratis hos Adobe.no


Penile enlargement without surgery with the Andro-Penis® MICROPENIS" AND "SMALL PENIS": DIAGNOSIS AND TREATMENT EFFICACY OF THE DAILY PENIS-STRETCHING TECHNIQUE TO ELONGATE THE “SMALL PENIS” POST SURGICAL TREATMENT Can an External Penis Stretcher Reduce Peyronie’s Penile Curvature? IL "MICROPENE" ED IL "PENE PICCOLO": DIAGNOSI E TERAPIA
Medical Protocol ¿PUEDE UN EXTENSOR PENEAL REDUCIR LA CURVATURA PENEANA DEL PEYRONIE? Peyronie´s Disease - a non surgical option for treatment Effects on Penile Size with Penile Extensor by Traction Force STATISTICS: PENILE MEASSUREMENTS IN ERECTION Bibliography
PSYCHOLOGICAL ASPECTS Management of penile shortening after Peyronie's disease surgery Presentato al XX Congresso della Società Italiana di Andrologia, Capri (Italia) 25-28 Ottobre 2003 e presentato al Congresso ESSIR, Istanbul (Turquia) 16-19 Novembre 2003 Penis enlargement: ventral and dorsal combined technique 7th Congress of the European Society forSexual Medicine (ESSM). London, UK. Uavhengig klinisk studie av ANDROPENIS ® publisert i BJU INTERNATIONAL


Biocompatibility
Test Approval
ISO 9001:2000
ISO 13485:2003
Medical Device
Class 1 93/42/EC
Manufacturing
License 5144-PS
Guaranteed
Scientifically Tested
1 year
Manufacturer's
Guarantee
Internationally
Doctor Approved
Hva er grunnen til at menn vil ha større penis?
Uheldigvis er mange menn ikke fornøyd med hva naturen har gitt dem. Mange av dem skulle likt å vært han som sto i garderoben med en massiv penis hengende foran seg, men hvorfor? Hva driver dem til å føle seg slik? Er det en mannlig konkurranse eller liker kvinner større peniser? Svaret ligger ofte hos mannen som ikke er noe overraskelse. Menn sammenligner ofte maskulinitet med størrelsen på penisen, men det er også kjent at kvinner liker større penis, selv om det ofte strides om at penis størrelsen har noe betydning. Uansett, for alle dere menn der ute som ønsker større penis eller bare ønsker å imponere, så sitter vi på løsningen her. Begynn å bruk Andropenis® penisforlenger og få et liv uten seksuelle komplekser.

Penis forstørring, virker det?
Hvis du strekker noe over lengre tid, vil kroppen din justere seg etter strekkingen, noe som i dette tilfelle resulterer i en større penis. Det er mange eksempler på forskjellige måter å strekke vevet i kroppen, men det mest kjente er når kvinnene er gravide. Mange mennesker ser dette som et mirakel at vevet kan strekke seg så mye i en periode på 9 mnd. Det er bevist i kliniske studier at en høy prosent andel av mennesker som bruker penis forlengere som bygger på prinsippet strekking vil oppnå en økning i lenge og tykkelse.

Andropenis® den mest effektive penisforlengeren?
Du har funnet den mest effektive måten å forlenge og øke diameteren på din penis. Dette er bevist gjennom kliniske tester og tilbakemeldinger. 97,5 % av brukerne kan forvente seg betydelig økning bare etter noen måneders bruk, alt dette uten medisiner, kirurgiske inngrep og lege timer. Hvis du desperat er på jakt etter de cm du trenger og ikke vil legge deg under kniven, har du et meget godt alternativ som heter Andropenis®


Copyright© 2001-2007 Andromedical S.L All rights reserved